dr-arvingerne

Store forventninger til premieren på DR’s ’Arvingerne’

10. dec, 2013 - Skrevet af Asmus Eilrich - 1 kommentar

’Arvingerne’ er en dramaserie, der får premiere d. 1. januar 2014 på Danmarks Radio.

Trine Dyrholm bliver at finde på rollelisten i dramaserien.

Trine Dyrholm bliver at finde på rollelisten i dramaserien.

’Arvingerne’ er skrevet af Maya Ilsøe, der skal forsøge at bygge videre på DR’s traditioner om at lave gode tv serier, deriblandt ’Rejseholdet’, ’Borgen’ og ’Forbrydelsen’ for bare at nævne nogle få.

På rollelisten i ’Arvingerne’ er den tidligere James Bond Skurk, Jesper Christensen. Det er første gang nogensinde, at Jesper Christensen siger ja til at deltage i en dansk tv serie, men i ’Arvingerne’ er han både med som skuespiller og instruktør i to afsnit. Udover Jesper Christensen er også Trine Dyrholm at finde på rollelisten sammen med Kirsten Olesen.

Grønnegården bliver rammen i Arvingerne

’Arvingen’ er en dramaserie, der kommer til at handle om dansk familie, der lever på det sydfynske landsted, Grønnegården. Gården er rammen om det familiedrama, der udspiller sig, da fire børn af en international anerkendt kunstner, spillet af Kirsten Olesen, samles efter hendes død.

DR har store forventninger til serien. Ifølge dramachef Piv Bernt bliver man skuffet, hvis ikke der er minimum 1,3 mio. seere til ‘Arvingerne’.

Udover ’Arvingerne’ er DR også i gang med at producere krigsserien ’1864’, der med et budget på over 170 millioner kroner er Danmarks dyreste serie nogensinde.