Game of Thrones sæson 4

Der kommer også en sæson 4 af Game of Thrones

04. apr, 2013 - Skrevet af Asmus Eilrich - 2 kommentarer

Det kommer nok ikke bag på så mange, at seriens tredje og nuværende sæson ikke bliver den sidste. Digitalspy.com skriver, at HBO serien mindst bliver produceret i 4 sæsoner.

George R.R. Martin har skrevet "A song of ice and fire". Foto: wikicommons

George R.R. Martin har skrevet “A song of ice and fire”. Foto: wikicommons

Game of Thrones tilhører i skrivende stund den absolutte verdenselite inde for tv serier, og noget tyder på, at de har tænkt sig at blive på toppen. Det er endnu ikke blevet offentliggjort hvordan sæson 4 vil forløbe, men serien vil formegentlig fortsætte med at trække på George R.R. Martins saga, ”A Song of Ice and Fire.” George R.R. Martin har tidligere medvirket i få afsnit af Game of Thrones som manuskriptforfatter, men den dygtige forfatter vil gerne være endnu mere involveret i tv serien.

”Der er en del af mig, som gerne vil være mere involveret i tv serien. Jeg kunne godt tænke mig at skrive 3-4 afsnit per sæson i stedet for kun et enkelt afsnit.” Udtaler den 64 årige forfatter.

Det eneste problem for ham er bare, at han ikke har tid nok, for bøgerne er jo stadig George R.R Martins førsteprioritet.

”Jeg har stadig mine to meget lange bøger at skrive, og jeg har svært ved nedprioritere dem rent tidsmæssigt. Bøgerne er jo mit kæreste eje.” Afslutter den succesfulde forfatter, der har skabt et fantasyunivers, der sidenhen har resulteret i millioner af fans over hele verden.