Kassandra Gold

Kassandra Gold fra Paradise Hotel (interview)

26. feb, 2013 - Skrevet af Theis Høgh - 3 kommentarer

Kassandra Gold er en 19 årige blondine fra Esbjerg, der går under det borgelige navn Sandra deltager i dettes års udgave af Paradise Hotel. Seriesiden har taget en snak med den festglade blondine, der under sit ophold er blevet kendt for sine sjove bemærkninger og store interesse for tøj og sko. Bemærk at besvarelserne er Sandras egne, og seriesiden har ikke ændret i det.

Hvad lavede du før du deltog i Paradise Hotel?

– Inden jeg deltog i Paradise Hotel der gik jeg på Handelsskolen. Og jeg brugte min fritid på min blog – www.kassandragold.com

Hvilke tanker gjorde du dig inden du deltog i programmet?

– I starten tænkte jeg at Paradise Hotel ikke var noget for mig, fordi at jeg forbandt det med at alle havde sex på kryds og tværs og sådan gad jeg ikke have at hele Danmark skulle se på mig. Så tænkte jeg så over det, og siden jeg ikke er sådan som person, så ville jeg egentlig gerne afsted til Mexico, for man lever kun 1 gang og jeg ville fortryde hvis jeg ikke tog chancen og tog afsted.

Vi har set der har været en masse skænderier på hotellet i denne sæson. Hvordan har i det sammen i dag?

– Inde på hotellet der er alt jo et spil, og det er klart der er en masse drama og skænderier – det kan man ikke undgå. Men her hjemme i Danmark så tror jeg at de fleste snakker sammen. Jeg er hvertfald ikke uvenner med nogen, sådan så jeg ikke snakker med dem.

Hvem betragter du som henholdsvis den mest og mindst begavet inde på hotellet?

– Hmm, det er et svært spørgsmål syntes jeg faktisk. Herhjemme i DK får jeg 12-taller og 10-taller i skolen, men at være klog herhjemme hvad angår skole osv. er bare ikke det samme som inde på hotellet. Derinde handler det jo ikke om, om det hedder “en eller et træ” f.eks.

Paradise Hotel er kendt for at have mange romancer og flirts, men du har virket lidt tilbagetrukkent på det område. Bliver der måske ændret på det, så vi ser en mere flirtende Sandra senere?

– I de afsnit man har set mig i, indtil videre, der har jeg været tilbagetrukket fordi at som jeg skrev ovenover, så er jeg ikke sådan som person, altså en der kunne finde på at lave alt muligt på tv, når jeg ved at min lillesøster på 10 sidder hjemme i Danmark og skal se det hele. Jeg har gjort mit for at være et godt eksempel. Men, man ved aldrig hvad der sker i de kommende afsnit man ser mig i. Alt kan ske.

Hvis du nu skulle være sammen med en fyr inde på hotellet. Hvem skulle det så være?

– Hmm, den syntes jeg også er svær, eftersom der ikke er nogen af dem der er min type som sådan.

 Synes du, at der er nogle personer i Pardise Hotel, som bliver fejlagtigt fremstillet? F.eks. ved vi, at mange folk beskylder Anne og Malene for at være alt for grove? Hvordan oplevede du det?

– Altså, vi bliver jo alle fremstillet, og det har vi alle jo vidst ved at være med i et reality program. Jeg er da godt klar over at man ser på mig som blank og det kan de bare gøre for deres meninger betyder intet for mig. Jeg har mine karakterer som taler lidt højere end folks kommentarer gør rundt omkring på Facebook. Folk forstår ikke at det meste jeg siger er jokes, og det er bare sådan min personlighed er. Anna og Malene var meget grove overfor Rasmus, og sådan husker jeg det også. Men de er også nogen søde piger. Jeg har det godt med dem begge to idag.

Har du gjort noget inde på hotellet, som du ikke kan stå inde for og hvor går din grænse?

– Man afprøver en helt masse grænser ved at være med i et hvilket som helst realityprogram, men jeg syntes det hele har været fedt. Kan huske at det var da grænseoverskridende at skulle gå i bad hvor der var et kamera, men sådan var det jo bare og man vænnede sig hurtigt til det. Jeg står inde for alt jeg har gjort, for jeg har følt det var det rigtige på lige præcis det tidspunkt.

Hvis du fik muligheden, kunne du så godt finde på at medvirke i andre realityprogrammer?

– Jeg kunne sagtens finde på at være med i andre realityprogrammer, man lever kun 1 gang, og jeg vil hellere gøre noget, også fortryde det bagefter, end at lade være, også fortryde at jeg ikke gjorde det. Det har været det fedeste at være med i Paradise Hotel! Og jeg savner det hver dag.

Vi har jo set, at du er glad for tøj og sko. Hvor mange par sko ejer du?

– Ja, jeg elsker tøj og sko! Jeg har dog lige solgt en helt masse sko, da jeg aldrig brugte dem også fyldte de egentlig bare så der ikke var plads til andre. Så jeg solgte dem da jeg står og skal flytte nu, så jeg har plads til nogen nye forhåbentlig. Jeg har ligenu 55 par. Før havde jeg nok omkring 70-80 par..

Vil du bruge din medvirken i Paradise Hotel som et skridt fremad i din karriere? Hvis ja, hvordan?

– Jeg er jo så heldig, at der står jeg er blogger, når jeg bliver vidst på Paradise Hotel, og på den måde så får jeg jo en helt masse besøgende inde på min blog – www.kassandragold.com og det er bare rigtig fedt! Det er også fedt at der er flere klip hvor jeg faktisk snakker om min blog og forklarer hvad den hedder, så min blog på den måde kommer mere frem i lyset. Så Paradise Hotel har da helt klart givet mig en helt masse læsere inde på min blog, og det er rigtig fedt :)

Kassandra Gold

Alder: 19
Bopæl: Esbjerg
Beskæftigelse: Blogger
Stjernetegn: Tvilling

Kassandra Gold

Sandra har en stor kærlighed til sko. Her er et billede fra hendes private samling.

Kassandra Gold

Bliv fan af seriesiden på facebook og gå ikke glip af flere interviews med reality deltagerne!

Opret dig nemt og hurtigt som bruger! Du kan vælge at være anonym eller connecte med din facebook profil.

  • KimS

    Hendes popo fejler bestemt ikke noget.. :)

  • Morten

    Synes faktisk hun er den kønneste af pigerne inde på hotellet lige pt

  • Ditte

    Jeg har respekt for at hun ikke på noget tidspunkt havde intentioner om at tabe kuglen i finalen, men ville vinde med stil. Deltagerne i programmet sagde gentagne gange at hun ikke var værdi som vinder. Det er jeg bestemt ikke enig i. Hende og nicholas suplerede hinaden lige godt begge to. Sandra havde tætte relationer til flere af deltagerne og hun trådte ingen over tæerne. For nicolas var det virkelig værdifuldt at have en sådan partner. Sandra spillede efter min mening spillet perfekt under hele perioden.